Omruilgarantie

Wij geloven zo sterk in het comfort van onze boxsprings en matrassen dat wij zelf een stap verder gaan en  je de mogelijkheid geven om je matras gedurende 90 dagen te testen. Indien je na deze periode niet tevreden bent , dan zal er samen met een produktspecialist een oplossing gezocht worden die optimaal voldoet aan je behoeften. Deze omruilgarantie is enkel geldig op matrassen die samen aangekocht worden met een boxspring en een topper. De Boxspring of de topper vallen niet onder deze omruilgarantie, aangezien het over op maat gemaakte produkten of comfort- verhogende accessoires gaat. Je kan beroep doen op deze garantie tussen een periode van 30 tot 90 dagen. Waarom pas na 30 dagen? Omdat uw lichaam zich aan het nieuwe matras moet aanpassen om de juiste ondersteuning te krijgen.

Het matras dient op een boxspring van boxspringtime te liggen en moet aangekocht geweest zijn in één van onze filialen. Pas na analyse met één van onze produktspecialisten kan men er van uitgaan dat u het verkeerde matras besteld hebt.
Je factuur of kassaticket is je garantiebewijs, bewaar hem dus goed. Je kan met je artikel en factuur naar één van onze filialen komen , bellen, mailen of gebruik maken van de chatbox.

Voor alle standaard artikelen heb je 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent.

Back to Top