Onze garanties

Onze grootste beloning is een tevreden klant

Wij zijn dus steeds op zoek naar de mooiste boxsprings, meubels of decoratiestukken. Wij bieden deze aan tegen de scherpste prijzen en geven daar bovenop een garantie van vijf jaar.

Dit betekent dat je zeker mag zijn van de duurzaamheid van de boxsprings en de meubels en dat je er vele jaren zult kunnen van genieten.

Wij geloven zo sterk in het comfort van onze boxsprings en matrassen dat wij zelf een stap verder gaan en  je de mogelijkheid geven om je matras gedurende 90 dagen te testen. Indien je na deze periode niet tevreden bent , dan zal er samen met een produktspecialist een oplossing gezocht worden die optimaal voldoet aan je behoeften. Deze omruilgarantie is enkel geldig op matrassen. Boxsprings of topdekmatrassen vallen niet onder deze omruilgarantie, aangezien het over op maat gemaakte produkten of comfort- verhogende accessoires gaat. Je kan beroep doen op deze garantie tussen een periode van 30 tot 90 dagen. Waarom pas na 30 dagen? Omdat uw lichaam zich aan het nieuwe matras moet aanpassen om de juiste ondersteuning te krijgen.

Het matras dient op een boxspring van boxspringtime te liggen en moet aangekocht geweest zijn in één van onze filialen. Pas na een grondige analyse met één van onze produktspecialisten kan men er van uitgaan dat u het verkeerde matras besteld hebt.
Je factuur of kassaticket is je garantiebewijs, bewaar hem dus goed. Je kan met je artikel en factuur naar één van onze filialen komen , bellen, mailen of gebruik maken van de chatbox.
Wij garanderen je de beste prijs op onze boxsprings, indien je na je bestelling binnen een termijn van 24uur een betere prijs vindt, dan betalen wij je het verschil terug en krijg je er bovenop een Big-sleep kussen gratis bij. Deze beste- prijs garantie is enkel geldig op identieke artikelen, de volledige boxspring en zijn matras moeten van dezelfde fabrikant komen en de concurrent moet hem ook daadwerkelijk in zijn showroom hebben staan. Het bewijs hiervan dien je binnen de 7dagen aangetekend door te sturen op volgend adres : Brusselstraat 268, 1702 Groot-Bijgaarden.

Wij garanderen je dat elk artikel thuis geleverd wordt in de kortst mogelijke tijd. Een overschrijding van de aanbevolen leveringstermijn kan geen recht geven op een schadevergoeding. Indien de aanbevolen leveringsperiode met 30 dagen overschreden wordt, kan je beroep doen op een volledige terugbetaling.
Op elk artikel die je bestelt waarvan het bedrag gelijk of groter is dan 200€, geven we je de mogelijkheid om dit bedrag terug te betalen in verschillende malen zonder enige interest. Deze terugbetaling is onderworpen aan een voorafgaande aanvraag bij Beobank en kan enkel gebeuren wanneer de bestelling plaatsvindt in één van onze winkels. Krediet Actie 0%* JKP op AL uw aankopen vanaf 200 €  (*) Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0% (vaste actuariële debetrentevoet van 0%) voor een ontleend bedrag van minimun 200 euro. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 3 maanden. Voorwaarden op 01/02/2014, onder voorbehoud van wijzigingen. Geen voordeel in geval van contante betaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever : Beobank NV/SA, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142, BIC: CTBKBEBX. Adverteerder/V.U./Kredietbemiddelaar, Kredietagent :, TOMTEAK bvba, Brusselstraat 268, 1702 Groot-Bijgaarden. BTW BE 0539.922.190. Voorbeeld : een lening op afbetaling van 1.200 € terugbetaalbaar in 24 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0% (vaste actuariële debetrentevoet van 0%), dit betekent 24 maandaflossingen van 50 €, dwz een totaal terug te betalen bedrag van 1.200 €.  Contante prijs = 1.200 €
Je krijgt van ons op elk besteld artikel een garantie van vijf jaar en dit terwijl de wettelijke opgelegde garantie slechts twee jaar is. Deze garantie is geldig vanaf de aankoopdatum van je besteld artikel. Deze garantie is enkel geldig voor de eerste eigenaar en niet voor tweede keuze artikelen, doorverkoop, professioneel of commercieel gebruik. De vijf jaar garantie is enkel geldig na ontvangst van het officiële registratieformulier, dit moet samen met een kopie van uw aankoopbewijs ten laatste 28 dagen na aankoop in ons bezit zijn. De 5 jaar garantie omvat alle reparatiekosten of vervangingskosten aan het artikel die het gevolg zijn van een elektrisch of mechanisch defect waardoor het toestel niet meer naar behoren functioneert. Verder zijn alle wettelijke bepalingen van de normale garantieperiode van 2 jaar van kracht. Herstelling onder garantie heeft geen verlenging van de garantieperiode noch de aanvang van een nieuwe garantieperiode tot gevolg. Na de 2 jaar wettelijke garantie zal in geval van technische interventie een franchise van 30€ (inclusief BTW) worden aangerekend voor de verplaatsingskosten. Indien het artikel zodanig is geplaatst dat de benodigde tijd voor het vervangen of herstellen samen meer dan 30 minuten bedraagt, dan worden de hierdoor ontstane extra kosten ten laste van de gebruiker in rekening.

Elke bestelling waarvan het bedrag gelijk of hoger is dan 500€ wordt gratis aan huis geleverd. Er dient minimaal 1 persoon te helpen met het uitladen van de goederen. Indien er bepaalde omstandigheden zijn die de levering onmogelijk maken, zoals bijvoorbeeld werken in de straat, geparkeerde wagens voor de deur of andere obstakels kunnen wij hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden. Gelieve dus alle voorzorgsmaatregelen te nemen opdat de levering zonder problemen zou kunnen plaatsvinden of tijdig te verwittigen indien ze niet kan doorgaan. Indien wij genoodzaakt zijn een tweede maal ter plaatse te moeten komen, zullen er extra kosten van 50€ (BTWI) aangerekend worden.

Back to Top